Antena Căutare

Spune ADIO sărăciei! cum să seduci un miliardar cu o tehnică secretă. Rusoaicele învață asta în școală

Multe femei visează la haine scumpe, plimbări cu limuzine luxoase și vacanțe pe iahturi de lux. Acum, acest vis poate deveni realitate.

Multe femei visează la haine scumpe, plimbări cu limuzine luxoase și vacanțe pe iahturi de lux. Acum, acest vis poate deveni realitate.

În Rusia existăcursuri pentru a-i seduce pe bărbații bogaţi. Academiile pentru „ronţăitoarele de diamante” se înmulţesc în fostul imperiu sovietic. Cel puţin aşa susţine scriitorul Peter Pomerantcev în cartea sa „Nothing is True and Everything is possible: the Surreal Heart of the New Russia”.

„Să nu purtaţi niciodată bijuterii la prima întâlnire, bărbatul trebuie să creadă că sunteţi săracă”, sau „Faceţi-l să vă cumpere bijuterii. Veniţi la întâlnire într-o maşină rablagită, faceţi-l să vrea să vă cumpere una nouă!”.

În sala de curs moscovită, blonde superbe îşi notează cu grijă fiecare sfat rostit. Fetele sunt eleve la acest curs insolit, care se şi numeşte sugestiv „Şcoala gheişelor” sau „Cum să devii o femeie adevărată”.

Sunt zeci de şcoli de felul acesta la Moscova şi la Sankt Petersburg, asigură Peter Pomerantcev. Pentru aproximativ 1000 de dolari pe săptămână (800 euro), doamne licenţiate în marketing aplică teoriile din domeniul lor de activitate în arta atragerii de milionari.

Mărturisiri şocante! El e bărbatul care a murit de două ori şi a dezvăluit cum e pe "lumea de dincolo"... Cândva privea planeta de la geam și avea străzi cu numele său! Azi, eroul național a devenit un simplu refugiat! A luat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x