Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauză, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regulament

La Mireasa, Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini cu o conversație purtată de Alexandru și Cristina în pauza publicitară de la Mireasa.

Colaj cu Gabriela Cristea și concurenții Mireasa Galerie
Alexandu, sancționat cu intrarea în cursa de eliminare, după ce i-a cerut lui Cristian să-i spună dacă vrea să rămână sau să plece din casa Mireasa | Antena 1

A existat o pauză de publicitate între momentul în care Gabriela Cristea a anunțat că cineva a încălcat regulamentul și imaginile cu conversația purtată între Alexandru și Cristian. În pauza de publicitate Alexandru o punea în temă pe Cristina asupra discuției pe care a avut-o cu Cristian. Iubita lui Alexandru a fost supărată când băiatul i-a spus că e posibil ca despre el să fi vorbit moderatoarea emisiunii când a anunțat că vor exista sancțiuni.

Citește și: Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat în direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

Ce au discutat Alexandru și Cristina în pauza publicitară, după ce Gabriela Cristea a anunțat încălcarea de regulament

Alexandru: Am vorbit cu el aseră. Cu Cristian și i-am zis să se gândească până vineri dacă e votare de băieți, dacă vrea să plece sau să rămână.

Cristina: A, și ai încălcat regulamentul ! Dacă te mănânca limba... Să nu mai stai lângă mine, te rog! Nu mai vin nicăieri. M-ai enervat. Nu te înțeleg de ce întrebi tu!

Alexandru: Hai că poate nu e vorba de mine.

Cristina: Altcineva nu cred că a vorbit. O să zică acum Alexandru, cursa de eliminare! Nu mai vorbesc cu tine.

Alexandru: Mă rog, mi-o asum, că eu am făcut.

„Voi în pauza de publicitate ați discutat despre situația asta, iar mie în emisiune îmi spuneai că tu nu crezi că ai încălcat regulamentul, deși știai foarte clar că ai încălcat regulamentul”, i-a spus Gabriela Cristea lui Alexandru.

Chiar dacă a fost supărată pe gestul iubitului său, Cristina a precizat că-i va fi aproape și că-l va susține:

„Cum a fost el lângă mine, o să fiu și eu lângă el. O să fiu lângă el puternică”, a spus fata.

„Cât a durat discuția? Noi am dat 10 minute!”, l-a întrebat Gabriela Cristea pe Cristian.

„Atât a durat”, a spus Cristian.

„22 de minute a fost materialul brut”, a spus prezentatoarea.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Cristian a primit o scrisoare de la Antonia în direct. Cum a reacționat: „Te pupă șefa ta!”

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 5. Ce mai face Yana, fosta iubită a lui Andrei. Ce fostă concurentă i-a fost alături la aniversarea de 25... Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Ce decizie a luat Cristian despre chemarea Antoniei în casă. Băiatul a transmis un mesaj of...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x