Antena Căutare

Statele Unite: A mintit un cartier intreg ca are cancer, pentru bani de heroina!

O tanara din New York a reusit sa-si insele vecinii si prietenii ca e bolnava de cancer si le-a cerut banii pe care i-a folosit sa-si cumpere droguri. Si nu ne referim la pastile, ci la substante interzise. Tanara nu este bolnava de cancer, are in schimb o dependenta de narcotice. Si a cheltuit zecile de mii de dolari primite de la cei din jur sa si-o satisfaca.

Parasita de mama sa cu multi ani in urma, Brittany Ozarowski fusese ocrotita de o vecina care o privea ca pe propria sa fiica. Generoasa femeie a fost una din primele victime ale tinerei escroace.

Femeia povesteste ca, acum doi ani, Brittany i-a batut, plangand, la usa. I-a spus ca fusese diagnosticata cu cancer la oase si nu avea bani de tratament. Femeia i-a dat toti banii pe care i-a putut aduna: in total, vreo zece mii de dolari. La fel au facut multe alte persoane, emotionate de povestea tinerei de numai 21 de ani.

Negustorii din cartier si-au pus in magazine cutii in care se colectau donatii. Unii au organizat chiar actiuni de binefacere la care s-au adunat alte mii si mii de dolari. Brittany si-a pacalit chiar si bunica, la care locuia, si care si-a vandut casa pentru a o ajuta. Pana cand una din donatoare, ea insasi supravietuitoare a cancerului, a intrat la banuieli.

Au fost sesizate autoritatile iar adevarul nu a intarziat sa iasa la iveala.

Arestata, Brittany este acuzata de frauda si fals. La acestea se adauga, bineinteles, delictele legate de droguri. Tanara se declara nevinovata.

Curaj nebunesc! Un pilot a aterizat cu un avion fara roti... In premiera, Printul Paul si Printesa Lia, prezinta albumul ce cuprinde corespondenta Regelui Carol al II-lea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x