Antena Căutare

Știa că va muri și i-a lăsat fiicei sale o scrisoare sfâșietoare, ascunsă într-o carte. După 15 ani, a fost descoperită într-un anticariat: "Eu am plecat în cer, să trăiesc cu îngerii"

Știind că finalul este aproape, o femeie s-a hotărât să-i scrie fiicei sale o scrisoare sfâșietoare. Rândurile nu au fost citite niciodată de fetița ei. După 15 ani de la moartea femeii, scrisoarea fost descoperită într-o carte dintr-un anticariat, în Anglia.

Știind că finalul este aproape, o femeie s-a hotărât să-i scrie fiicei sale o scrisoare sfâșietoare. Rândurile nu au fost citite niciodată de fetița ei. După 15 ani de la moartea femeii, scrisoarea fost descoperită într-o carte dintr-un anticariat, în Anglia.

Gordon Draper, proprietarul magazinului, a găsit scrisoarea în timp ce aranja niște cărți vechi. Rândurile îi erau adresate unei fetițe pe nume Bethany:

”Bethany, dacă tati îți citește această scrisoare este pentru că eu am plecat în cer să trăiesc cu îngerii. M-a durut pieptul foarte tare și am făcut o operație ca să nu mă mai doară, dar nu a mers...

O să te veghez întotdeauna din cer, așa că atunci când vezi o steluță, așa, ca în melodia ta de la grădiniță cu steluța strălucitoare, să știi că sunt eu.

Să fii cuminte, să ai o viață lungă și fericită alături de tati și de bunica, ea te va duce de acum la școală”, scria mama îndurerată, potrivit dailymail.co.uk.

Alături de scrisoare, bărbatul a descoperit și o fotografie în care apărea femeia alături de fetița ei. El a povestit că își amintește că femeia ar fi intrat în magazin în urmă cu 15 ani.

”A venit cu fetița de mână, se vedea cât de mult o iubește. I-a cumpărat câteva cărticele, eu cred că le-a păstrat până în ziua de azi. Îmi doresc ca scrisoarea acestei mame să ajungă într-un final la fiica pe care o veghează din cer”, a povestit acesta.

Bărbatul este hotărât să facă toate eforturile pentru a o găsi pe Bethany, cea căreia îi revine scrisoarea emoționantă...

Ţestoasă uriaşă, găsită pe plaja din Vadu. A înotat 3.000 de kilometri din Zakynthos, Grecia, până a ajuns la noi... Ceaușescu le rădea, ”Îngerul păzitor” le ascundea de ochii dictatorului. Povestea inginerului care a mutat 13 biserici ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x