Antena Căutare

SUA: Avion aproape doborat de un obiect zburator neidentificat

Un avion particular din Statele Unite ale Americii a fost la un pas sa fie doborat de un obiect zburator neidentificat. Pilotul crede ca era o nava extraterestra.

Potrivit Huffington Post, avionul circula la o altitudine de 2500 de metri deasupra Golfului Cherry, din statul american Denver, cand pilotul a observat un obiect zburator neidentificat.

Barbatul a alertat imediat autoritatile, dupa ce obiectul era sa loveasca avionul.

"Nu stiu daca a fost un avion controlat de la sol cu telecomanda sau altceva, insa un obiect m-a depasit, zburand in directia opusa. S-a intamplat acum 20-30 de secunde" a spus pilotul in conversatia cu persoana aflata in turnul de control.

Obiectul nu a aparut pe radere, iar expertii nu au aflat inca originea acestuia, insa cred ca ar fi o drona militara sau o pasare.

Citeste si Antena3!

SUA: Moneda din aur estimata la 4 milioane de euro, gasita intr-o carte veche... Victor Ponta, premierul "social media": App "vPonta", pentru iPhone si iPad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x