Antena Căutare

Super bunicuta: Cea mai batrana gimnasta din lume are 86 de ani!

Daca ai vrut sa participi la Jocurile Olimpice de la Londra, insa te-ai gandit ca ai o varsta mult prea inaintata pentru asta, mai gandeste-te o data! O gimnasta din Germania a aratat ca in lumea sportului nu exista bariere, fiind numita, la varsta de 86 de ani... cea mai batrana gimnasta din lume. Iar aptitudinile ei sunt impresionante. Nu mai zicem de picioare!

Johanna Quass, "super bunicuta", cum a fost numita in presa, a facut o demonstratie formidabila in cadrul unei emisiuni televizate. Femeia spune ca face parte dintr-o familie de gimnaste si ca toata viata ei a facut sport. A renuntat la pasiunea ei pentru a-si intemeia o familie, insa, cand avea 50 de ani, a intrat din nou in lumea sporturilor, participand la o competitie pe care a si castigat-o.

Intrebata de prezentatoare daca nu a fost dureros pentru ea sa execute asemenea miscari, doamna Johanna a raspuns: "In nici un caz! De cum ma trezesc, sunt ca o pasare matinala, iar rutina mea in fiecare dimineata este sa alerg si sa urc si sa cobor scari". Pe langa alergat, femeia mai face si yoga, regulat. Iar efortul se vede: desi arata la fata ca o femeie de varsta ei, picioarele sunt de invidiat!

Johanna Quass apare in cea de-a 57-a editie a Cartii Recordurilor, cu titlul de "cea mai batrana gimnasta din lume". "Ma bucur ca am fost inclusa in aceasta carte si sper ca recordul sa ii inspire si pe altii sa nu renunte niciodata la visele lor", a declarat femeia, citata de Daily Mail.

Foto: Daily Mail

Nunta in stilul "Gangnam". Ce au facut doi tineri pentru a-si convinge invitatii sa vina la nunta lor... Misiunea "Vizita la Alba Iulia": Sotiile generalilor NATO reuniti la Sibiu, la Cetatea Alba Carolina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x