Antena Căutare

SURPRIZĂ! Și-a pierdut inelul de logodnă și l-a găsit într-un loc neașteptat, după cinci ani

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

După îndelungi căutări, Lois Matykowski, pe numele ei, s-a lăsat băgubașă. "Am fost devastată atunci am descoperit. Nu am avut cum să îl înlocuiesc şi nu este vorba doar de valoarea materială a inelului, ci şi de valoarea lui sentimentală", a declarat femeia.

S-a căsătorit cu alesul ei și și-au construit împreună o familie din care făcea parte și... câinele lor.

Ați ghicit unde era inelul? Ei bine, animalul îl înghitise și nu a fost chip să-l digere până în momentul în care, înfulecând în grabă o înghețată, câinele a vomitat. Și ce să vezi? Superbul inel cu diamante a fost recuperat, după cinci ani!

În Columbia, toţi vor să aibă un James Rodriguez: După succesul Naţionalei de la CM 2014, peste 1400 de copii au fost bo... Putere în minte și în mâini, la 15 ani: Ridică deasupra capului peste 200 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x