Antena Căutare

Tânărul s-a apucat de renovat casa atunci când a găsit un borcan ascuns în perete de 82 de ani! Ce comoară a găsit înăuntru?

Un bărbat a avut parte de surpriza vieții sale atunci când s-a apucat de renovat locuința, dar a dat peste un borcan vechi. Și ceea ce a descoperit înăuntru i-a lăsat mască pe toți!

Un bărbat a avut parte de surpriza vieții sale atunci când s-a apucat de renovat locuința, dar a dat peste un borcan vechi. Și ceea ce a descoperit înăuntru i-a lăsat mască pe toți!

Este întâmplarea incredibilă prin care a trecut Kevin Brannen atunci când el și logodnica sa au decis să renoveze complet o casă veche din Iowa (Statele Unite).

Pasionat de comori și de mistere, bărbatul a avut mereu o curiozitate ieșită din comun. Totuși, nici într-o mie de ani nu s-ar fi gândit că nu va fi nevoie să caute, căci comoara va veni singură la el!

S-a apucat de renovat și de derâmat pereții din casa veche când, la un moment dat, a dat peste un borcan vechi. Înăuntrul său a găsit un bilet vechi de 82 de ani! Era biletul scris de o fetiță de 13 ani, în urmă cu opt decenii, ascuns în spatele unui zid din preajma șemineului.

Răzbunarea unui bărbat supărat depășește orice imaginație! Neamțul i-a arătat soției ce înseamnă „împărțim totul pe jumătate”! Tot internetul râde cu lacrimi!

Cel mai probabil, scrisoarea aparține unei foste locatare. Mesajul îndemna pe cititor să o caute și să o anunțe că a găsit mesajul. A fost prea târziu, dar copiii femeii au primit o adevărată comoară de suflet: o amintire de la mama lor, veche de 82 de ani!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Află cine te URMĂREȘTE pe Facebook! În câteva SECUNDE îi descoperi pe cei care îți vizitează profilul. Sunt ȘASE PAȘI SI... O tânără a cheltuit o adevărată avere ca să se transforme într-o păpușă de plastic! Cum arată azi femeia care șochează l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x