Tatuajul ei spune "Sunt bine", dar dacă privești dintr-un alt unghi, mesajul se schimbă complet! Cum este posibil?

 

 De obicei, oamenii își fac tatuaje pentru a marca un moment important din viața lor. Momentul poate fi definit chiar și printr-o persoană care nu le mai este alături ori prima tură cu motocicletă sau un simplu zâmbet din partea unui necunoscut. Însă, mai sunt și cei care o fac din pasiunea pentru artă. Ei sunt cei care au brațele pictate și nu se sfiesc să le arate.

Bekah Miles a decis să își facă un tatuaj, însă nu unul obișnuit, bazat pe un simbol. Suferința ei cauzată de depresie a fost muza care a inspirat așa-zisul desen de pe piele. De fiecare dată când cineva o întreba ce face, cum se simte, ea răspundea "Sunt bine" ("I'm fine"). Deisgur, totul era o mască.

Știa că în aceeași situatie se aflau și alți tineri. A vrut să transmită un mesaj puternic pentru a exprima emoții de prea puțini înțelese.

Dacă privșeti tatuajul dintr-un alt unghi, se transformă complet. Din "I"m fine" (Sunt bine), în "Save me" ("Salvează-mă"). Viața dublă pe care o avea este exprimată într-un simplu desen care, odată ce a fost făcut public printr-un video, a ajutat o lume întreagă să înțeleagă, să se vindece.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe