Antena Căutare

Taximetrist de cosmar: A dat cu masina peste clientul cu care avea o disputa!

Raceala specifica britanicilor a luat o turnura aproape tragica in noaptea in care Mohammed Javed, un sofer de taxi de 45 de ani, si-a folosit masina drept arma pentru a se razbuna pe Huw Lloyd, clientul cu care avea o discutie in contradictoriu pe marginea tarifului perceput, informeaza Daily Mail.

Discutia dintre cei doi barbati a devenit violenta in momentul in care taximetristul si-a lovit clientul, s-a refugiat in masina, pentru ca apoi sa il calce fara rezerve.

Tanarul a fost tarat cativa metri, ajungand, intr-un final, pe caldaram, cu rani serioase la nivelul capului si o mana rupta, spre disperarea celor care au surprins incidentul.

Totul pare sa fi pornit de la o discutie in contradictoriu pe marginea tarifului pe care taximetristul l-ar fi perceput clientilor sai, Huw Lloyd si prietena sa, Polly Nicalaous, dupa o cursa de noapte prin orasul englezesc Bristol.

Dramaticul incident a avut loc in data de 5 Aprilie, insa a fost facut public abia dupa ce disputa a fost rezolvata in instanta.

Pus in fata faptelor sale deosebit de grave, soferul si-a recunoscut vina si a fost condamnat la 6 luni de inchisoare primind si interdictia de a se mai urca la volanul vreunei masini timp de doi ani.

Sursa: Antena3

Mintea vede ce vrea. Top 10 cele mai bizare iluzii vizuale!... FOTO! Creaturi misterioase descoperite pe intreg globul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x