Antena Căutare

TEST! Descoperă-ți punctele forte și punctele slabe pornind de la nuanța ochilor

Culoarea ochilor este determinată în primul rând de cantitatea şi de distribuţia melaninei. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că nuanţă ochilor poate dezvălui lucruri importante despre personalitate.

TEST! Descoperă-ți punctele forte și punctele slabe pornind de la nuanța ochilor
| secretele.com

Culoarea ochilor este determinată în primul rând de cantitatea şi de distribuţia melaninei. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că nuanţă ochilor poate dezvălui lucruri importante despre personalitate.

• Ochii negri

Cei mai mulţi oameni din lume, adică peste 55 la sută din populaţia Globului, au ochii negri sau de un cafeniu închis. Această culoare se datorează unei caracteristici genetice dominante existente mai ales la popoarele asiatice şi africane. Nuanţă cafeniu-închis a ochilor poate fi foarte intensă, caz în care ochii pot trece uneori drept negri, deşi nu există ochi de culoare perfect neagră.

Personalitatea ochilor negri:

Maroul este o culoare puternică şi bogată, asociată cu energiile pământului, creativitate, tenacitate şi fertilitate. Ochii negri sau închişi la culoare sunt cei mai răspândiţi în lume. Persoanele cu ochii negri sunt considerate a fi empatice, independente şi de încredere. De asemenea, acestea sunt guvernate de dorinţe sexuale puternice şi sunt firi extrovertite. Ele tindă să pună accentul pe armonie în relaţii şi poziţia în societate, şi mai puţin pe lucrurile materiale. Dezavantajele lor sunt vanitatea şi ego-ul sensibil.

• Ochii căprui

Culoarea acestor ochi este similară cu cea a ochilor „negri” sau maroniu-închis, doar că de obicei este ceva mai deschisă, şi cuprinde mai multe nuanţe de verde şi de galben. Această coloratie oculară se datorează unei concentraţii mai mari de melanină pe marginea irisului. Culoarea ochilor poate varia în funcţie de lumina, astfel încât poate capătă când nuanţe aramii, când verzi, precum şi multe tonuri de maroniu. Aproximativ 12 la sută din populaţia lumii are această nuanţă a ochilor.

Personalitatea ochilor căprui:

Persoanele cu ochi căprui sunt adesea descrise că fiind neînfricate şi mereu gata să înfrunte provocările vieţii. De obicei, ele sunt foarte atrăgătoare, dar abordează jocurile de seducţie într-un mod neagresiv şi mai degrabă indirect. La locul de muncă, persoanele cu ochii căprui sunt apte, dar uneori leneşe.

Citește mai departe!

S-au cunoscut în copilărie, iar după 22 de ani s-au căsătorit. Povestea de iubire pe care o trăieşti o dată în viaţă... Atenție! Săptămâna iubirii poate aduce rupturi pentru unele zodii! Află ce-ți rezervă horoscopul pe plan amoros!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x