Antena Căutare

"Tiganii" s-au batut cu homari la o nunta de cinci stele in Anglia! Vezi cine sunt!

Fostul jucator de la Newcastle, Danny Guthrie, a trait clipe de groaza la propria nunta: sotia a ajuns la spital, batuta, iar castelul care gazduia petrecerea a fost devastat!

Pare greu de crezut, dar asa s-a petrecut! Sambata seara, fostul jucator al celor de la Newcastle United, Danny Gutherie (25 de ani), jucator cu 68 de prezente in Premier League, s-a casatorit cu Rebecca, aleasa inimii sale.

Evenimentul a avut loc la castelul Allerton, o minunatie construita acum 160 de ani.

In jurul orei 2.00 noapte, invitatii au dat-o pe gluma si au inceput sa se bata cu homarii ce trebuiau serviti la masa! Da, ati citit bine, cu homari! "S-au comportat exact ca niste tarani bogati. A fost mai mult o nunta de tigani, decat un eveniment de gala. Am ascuns lumanarile fine si candelabrele, de frica unui incendiu", a spus unul dintre ospatari. Politia a fost chemata la ora 2.20 si se parea ca spiritele s-au calmat.
Dupa plecare fortelor de ordine, insa, s-au pus, din nou, pe treaba!

Rebecca Middleman, miresa, a incercat sa domoleasca spiritele, dar s-a ales cu un pumn in plina figura si a parasit propria petrecere, fiind dusa la spital. Angajatii castelului s-au incuiat in camerele lor si au refuzat sa mai lucreze, lasand nunta de izbeliste. Invitatii s-au infuriat, astfel ca Politia a fost chemata, din nou, la aceeasi adresa, la 04.30. Nu s-a lasat cu arestari, deoarece nimeni nu a facut plangere.

Bietul Guthrie, dat afara de la Newcastle acum cateva zile, a avut parte de o luna de cosmar. In afara celor 60.000 de lire sterline platite pentru organizarea nuntii, el va trebui sa suporte si repararea oalelor sparte din castel.

VIDEO! Horoscop 13 iunie: Vezi ce iti rezerva astrele!... Descoperire uluitoare facuta de japonezi: o galaxie veche de 13 miliarde de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x