Antena Căutare

Timisoara, orasul cu cele mai bizare ATM-uri din lume

Timisoara este considerat orasul cu cele mai bizare ATM-uri din lume. O dovedesc doua bancomate amplasate, astfel incat, sa fie folosit de un jucator de baschet si unul pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", relateaza Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiti sa stea in genunchi pentru a retrage bani. Celalalt, situat la cateva strazi distanta, este amplasat la o inaltime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu il observa.


Acesta din urma ar fi trebuit sa aiba scari si o platforma pentru a putea fi accesibil, dar probabil ca banca a uitat sa ceara permisiunea de a le amplasa.

"Cu un numar estimat de 2,2 milioane de ATM-uri in lume, putine sunt amplasate in locuri mai ciudate ca acestea", conchide cotidianul britanic, citat de Mediafax.

Amplasarea bizara a acestor ATM-uri a nemultumit grupurile de consumatori din Romania, care au acuzat bancile de servicii necorespunzatoare.

foto: Daily Mail

FOTO! Vezi cum arata cel mai mic ou de gaina din lume!... FOTO! Vezi cum arata mieii cu aspect de urs panda!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x