Antena Căutare

Ține minte ce visezi, că ai putea trage lozul! O pensionară câştigat patru milioane de dolari la Loto cu numerele care i-au apărut într-un vis, în 1989

O pensionară din Canada şi-a văzut visul cu ochii după 30 de ani. A câştigat la Loterie cu numerele care i-au apărut într-un vis în 1989.

O pensionară din Canada şi-a văzut visul cu ochii după 30 de ani. A câştigat la Loterie cu numerele care i-au apărut într-un vis în 1989.

Are acum în cont aproape 4 milioane de dolari şi nicio grijă pentru ziua de mâine.

Ea e Olga Beno. O femeie din Canada, trecută de 50 de ani, cu un vis împlinit după 30 de ani de aşteptare. A câtigat la Loteria de Crăciun cu 6 numere cu care joacă, în fiecare săptămână, din 1989 încoace.

Am tot jucat, în speranţa că într-o zi nu voi mai avea restanţe, rate. Acum e un vis. Parcă încă dorm şi nu m-am trezit din vis.

Mai mult de 4,7 milioane de tichete de concurs s-au vândut în întreaga ţară pentru extragerea câştigată de Olga. Iar şansele să câştige la 6 din 49 nu s-au schimbat niciodată: o şansă la 14 milioane.

Pensionara milionară are acum planuri să-şi construiască o casă personalizată, să cumpere mai multe maşini dar şi să călătorească.

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Tragedia celor din Răchițele: ”Au murit arși de vii, dar nu s-au predat. Îngenunchiați și carb... Pagini mai puțini cunoscute despre iernile de altădată! Cum era descris Bucureștiul sub TROIENE în anul 1935: „Este tulb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x