Antena Căutare

Transformarea șocantă a unei bloggerițe, după ce a slăbit 88 de kilograme! Pur și simplu e de nerecunoscut!

O femeie care s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus a reușit să slăbească și a uimit o lume întreagă. 

O femeie care s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus a reușit să slăbească și a uimit o lume întreagă.

Jessica Valitutto n-a mai suportat kilogramele în plus ce-i dădeau bătăi de cap, așa că a decis să slăbească. Primul pas pe care l-a făcut a fost să se lase pe mâinile chirurgilor pentru operație de micșorare a stomacului. Acest lucru se întâmpla în 2010, iar de atunci, ea a slăbit nu mai puțin de 88 de kilograme.

Jessica, care cântărea 146 de kilograme, susține că operația de micșorare a stomacului a fost o ”cură miraculoasă”, însă chiar și așa, ea trebuie să muncească mult pentru a-și tonifia trupul.

Ea a reușit să slăbească nu doar datorită operației de micșorare a stomacului, ci și programului intensiv de sport, întrucât și-a angajat un antrenor personal și a început să țină o dietă săracă în carbohidrați, ce a ajutat-o să slăbească.

Întreg procesul transformării ei a fost făcut public pe contul personal de socializare, unde aproape un milion de persoane o urmăresc.

Sute de mii de lalele colorate au impresionat vizitatorii unui festival din China... Probleme cu banii? Invață să economisești cu cap: ZECE idei care îți vor salva buzunarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x