Antena Căutare

Tratament cu acupunctura pentru tigrii de la o gradina zoologica din Israel

Tratament cu acupunctura este cea mai recenta gaselnita a unei Gradini Zoologice din Israel pentru a trata bolile cronice ale animalelor ce locuiesc in adapostul ei. Daca la pisici si caini, misiunea este relativ simpla, o data ce ii anesteziaza, nu la fel de usor este cand vine vorba de tigri.

Pedang, un tigru in varsta de 14 ani, se lupta de cativa ani cu o infectie la ureche. In disperare de cauza, pentru ca nimic nu a avut efect, ingrijitorii de la Gradina Zoologica au recurs la metode alternative de tratament. Pentru a ii putea face acupunctura, angajatii il anesteziaza si il transporta intr-un spatiu deschis unde cel putin patru oameni il consulta.

Acele sunt introduse in puncte ce stimuleaza vindecarea urechii, intocmai traditiei chinezesti. Aceasta tehnica este o practica des intalnita in cabinetele veterinare din China.

Pe langa tratamentul cu acupunctura, angajatii iau sange si mostre de piele pentru a monitoriza starea de sanatate a tigrului.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 11 iulie!... Impresionant! Asa arata cea care nu are o mana si a intrat in competitia pentru titlul de Miss America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x