Antena Căutare

Troc de criza: Grecii pot plati biletele de avion si cu... capre

Compania de transport aerian low-cost Rynair a anuntat suplimentarea zborurilor de pe aeroportul britanic Leeds Bradford catre insulele grecesti pentru anul viitor. Iar directorul Rynair, Michael O'Leary a declarat ca se va accepta orice forma de plata, inclusiv capre, informeaza cotidianul britanic Daily Telegraph.

Rynair a explicat ca a decis sa-si suplimenteze, din primavara anului 2012, cursele catre insulele grecesti, precum Kos, Corfu sau Creta, pentru a "profita de orice devalorizare greceasca".

Compania aeriana apreciaza ca, pe fondul crizei profunde ce traverseaza Grecia, afacerile din turism vor deveni mai importante ca niciodata vara viitoare.

Iar directorul Rynair a adaugat ca "oamenii ma tot intreaba care este pasagerul ideal: o persoana cu puls si card de credit", potriviti Daily Telegraph.

Foto: cheeseslave.com

SOCANT! Un geniu din Rusia a dormit in casa cu 26 de femei moarte!... VIDEO! Un pusti de 9 ani isi vinde tablourile cu 16.000 de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x