Antena Căutare

Tu crezi în miracole? Și-a pierdut fiica acum 24 de ani. S-a făcut taximetrist pentru ca lumea să-i afle povestea. Pe 16 martie 2018 a găsit-o!

Pe 8 ianuarie 1994, pe când lucra ca vânzător stradal, chinezul Wang Mingquinq nu este atent și, într-o fracțiune de secundă, fiica sa, de numai trei ani, dispare. Începe, disperat, să o caute, dar, vreme de aproape 20 de ani, nu are succes. Apoi, în 2015, se face taximetrist. Istorisește povestea sa la 4.933 de clienți, aceștia o rostogolesc mai departe. Pe 16 martie, fiica sa află din presă. Soclicită un test ADN și află că ea este puiul pierdut acum 24 de ani!!!

Pe 8 ianuarie 1994, pe când lucra ca vânzător stradal, chinezul Wang Mingquing nu este atent și, într-o fracțiune de secundă, fiica sa, de numai trei ani, dispare. Începe, disperat, să o caute, dar, vreme de aproape 20 de ani, nu are succes. Apoi, în 2015, se face taximetrist. Istorisește povestea sa la 4.933 de clienți, aceștia o ”rostogolesc” mai departe. Pe 16 martie, fiica sa află din presă. Soclicită un test ADN și află că ea este puiul pierdut acum 24 de ani!!!

Wing Mingqing nu vrea să vorbească prea mult despre acel moment. Pe 8 ianuarie 1994, pe când trebăluia ca lucrător stradal, și-a luat fiica, de trei ani, cu el. Într-un moment de neatenție, a pierdut-o, acolo, în Sichuan... Deși a alergat pe străzile din împrejurimi, n-a reușit să o mai găsească. A căutat-o, în van, aproape două decenii: spitale, orfelinate...

În 2015 a decis să se facă taximetrist. Om cu posibilități materiale reduse, și-a dat seama că taxiul și taximetria reprezintă o soluție: ”Nu aveam bani pentru a cumpăra pagini de ziare, așa că am decis să fac tot ceea ce ține de mine”, spune el. Din acel moment, zi de zi, a început să le povestească tuturor pasagerilor istoria sa. A ajuns la 4.933 de oameni. Aceștia au discutat cu apropiații: alte 17.000 de suflete. ”Un client m-a ajiutat să fac postere, altul, cu abțipilduri. Nicio secundă nu am încetat să caut!”, a spus Wing.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea s-a...propagat rapid în toată China. Pe 16 martie 2018 o tânără, auzind mesajul, a decis că trebuie să facă o investigație. Lucrurile se potriveau perfect. A solicitat un test ADN, care a demonstrat că ea este fiica pierdută. Pe 1 aprilie, fără a fi păcăleală, au ajuns și rezultatele: ”puiul” pierdut de Wang Wingqing! ”Ziarul Poporului” i-a pus în legătură pe cei doi, au discutat pe internet, urmând ca zilele acestea, reîntâlnirea fizică să se producă, după 24 de ani.

Un bărbat a citit Biblia de șase ori în șase luni! Ce a pățit după întrece orice imaginație... Test de dragoste țigănesc! Alege o imagine și vezi dacă ai noroc în iubire. „Inima mea te vrea să tot stai lângă ea,/ In...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x