Antena Căutare

Ucenicul lui Arsenie Boca, mărturisiri șocante! A ieșit la iveală adevărul despre relația sa cu măicuța de la Prislop!

Ucenicul lui Arsenie Boca vorbește despre detaliile neștiute din viața celebrului părinte! Iar detaliile sunt de-a dreptul șocante.

Ucenicul lui Arsenie Boca vorbește despre detaliile neștiute din viața celebrului părinte! Iar detaliile sunt de-a dreptul șocante.

Recent, pe internet a apărut un clip video în care părintele Ioanichie Bălan discută cu părintele Arsenie Papacioc despre o posibilă relație nefirească pe care ar fi avut-o Arsenie Boca împreună cu o măicuță de la Prislop.

Părintele Petre Vamvulescu a fost invitat la Antena Stars și a elucidat misterul acestui subiect despre ceea ce România a vorbit ca fiind „relația nefirească de dragoste dintre Arsenie Boca și o măicuță”. Cât este adevărat și cât este simplu zvon?

„Ei n-au ajuns acolo cât Dumnezeu mi-a dat mie și în niciun caz părintele Arsenie Boca nu s-a dat la astfel de lucruri amoroase cum vor alții să insinueze”, a mărturisit acesta. În plus, a vorbit despre adevărata relație cu tânăra în cauză.

Află mai multe urmărind clipurile video de mai sus!

Cuvinte cu har divin! Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață... „Doamna cu Coasa” are cont de Instagram! În loc să îi sperie pe internauți, imaginile cu ea stârnesc râsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x