Antena Căutare

ULUITOR! Uite pe unde ZAC bananele, înainte să ajungă să fie cumpărate din piețe și supermarketuri!

Minune dumnezeiască? Nici pe departe! O plajă din Olanda a fost invadată la propriu de banane, care au "eșuat" la țărmul Mării Nordului.

Minune dumnezeiască? Nici pe departe! O plajă din Olanda a fost invadată la propriu de banane, care au "eșuat" la țărmul Mării Nordului.

Invazia s-a petrecut după ce furtura a doborât un container aflat pe o navă cargou care transporta fructele.

Fâșia de plajă de peste 700 de metri, de pe Insula Terschelling, a fost pur şi simplu acoperită cu ciorchini de banane necoapte, proveniţi din Cuba.

Rezidenţii Insulei Terschelling nu se află la primele astfel de cadouri aduse de valuri. De-a lungul timpului, mii de perechi de pantofi sport, geamantane din aluminium şi cutii cu jucării au eşuat pe plajele acestei insule.

Nu știm ce s-a întâmplat cu bananele, însă păgubiții s-au strâns la fața locului pentru a estima paguba și, cel mai probabil, pentru a-și aduna bananele neafectate. N-ar fi exclus ca fructele să fi ajuns, mai apoi, pe rafturile supermarketurilor.

ÎNFIORĂTOR! MONSTRUL jumătate om, jumătate miel... Povestea imnului! "Deșteaptă-te române!" a fost imprimat pe disc în Statele Unite ale Americii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x