Antena Căutare

Un american a incercat sa jefuiasca un magazin folosind pe post de arma o creanga de copac

Un american din Long Island (statul New York) a incercat sa jefuiasca un magazin folosind pe post de arma o creanga de copac, transmite NYDailyNews, preluat de HotNews. Incidentul a avut loc joi seara, cand Zimmerman a intrat intr-un magazin din Central Islip si a incercat sa-l convinga pe angajat sa-i dea bani, amenintandu-l cu creanga de copac. Michael Zimmerman a fost arestat pentru tentativa de jaf, dupa ce angajatul magazinului a refuzat sa-i dea banii si l-a pus pe fuga.

Potrivit politistilor din Suffolk County, Zimmerman l-a lovit cu creanga pe angajatul magazinului de cateva ori, insa acesta a refuzat sa-i dea bani. Mai mult, casierul s-a luptat cu hotul, care a aruncat creanga si a luat-o la fuga spre parcarea magazinului, urcandu-se pe motocicleta cu care venise.

Un politist aflat in afara orelor de program l-a impiedicat insa pe Zimmerman sa fuga, dupa ce a observat ca acesta era fugarit de mai multi trecatori. Ofiterul l-a arestat pe hot, care a fost acuzat de tentativa de jaf.

VIDEO! 30 de bebelusi s-au luat la intrecere la New York in "Cursa scutecelor"... SPECIAL! Lumea de acum 6.000 de ani, reconstituita 3D la Sfantu Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x