Antena Căutare

Un american salvat din uraganul Irene, arestat pentru a doua oara dupa ce a defecat in masina politiei

Oficialii poltiei Norfolk, Virginia se intreaba cand Michael Calabrese are de gand sa nu mai lase "mizerie" in urma lui. La cateva dupa ce a discutat cu politistii despre cum isi va recupera iahtul legat la tarm dupa urganul Irene, barbatul a defecat pe bancheta din spate a politiei, conform WAVY-10. Incidetul a dus la arestarea barbatului pentru mai multe saptamani.

Pe 27 august, odata cu aproprierea urganului Irene de Virginia, pompierii i-au salvat pe barbat si pe prietena lui de pe iahtul propriu, care de atunci a ramas ancorat la tarm.

In aceea zi, politia l-a arestat pentru prima oara pe barbat pentru starea de ebrietate in care a condus ambarcatiunea.

Trei zile mai tarziu, barbatul a platit o cautiune de 500 de dolari si a fost eliberat din inchisoare, pentru a fi arestat ziua urmatoare pentru faptul ca ar fi "defecat" pe bancheta din spate a politiei.

Calabrese a mai fost acuzat pentru distrugerea proprietatii, pentru care a primit inca o amenda de 50 de dolari inainte de a fi eliberat, trei saptamani mai tarziu.



Foto:wtkr.com

VIDEO! Austria: Cimpanzei eliberati dupa 30 de ani... Delfinii se cheama intre ei pe nume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x