Antena Căutare

Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a făcut, fără oprire, de față cu toată lumea

Un pasager a reușit să întârzie un întreg zbor, după ce a a provocat o serie de „turbulențe” nașteptate. Gestul bărbatului i-a deranjat pe toți cei aflați la bord și pentru că nu a știut ce să mai facă, echipajul a întors avionul din drum.

imagine cu mai multi calatori in avion
Un bărbat a reușit să întârzie un întreg zbor cu un gest „dezgustător” care i-a scos din sărite pe ceilalți pasageri | Shutterstock

Un avion al companiei American Airlines a fost forțat să se întoarcă din drum din cauza unui pasager problemă. Nici nu s-a îmbarcat bine că bărbatul a început să aibă un comportament „dezgustător” care i-a afectat pe toți cei prezenți. Fără o altă variantă, echipajul a hotărât să întoarcă aeronava și să îl dea jos pe scandalagiu.

Un avion a fost întors din drum din cauza unui scandalagiu. Ce gest „dezgustător” a putut să făcă

Ei bine, pasagerul nici nu se urcase bine la bord că a început să își elibere gazele în avion. El nu a ținut cont că gestul lui îi va dezgusta pe cei din jur și chiar a avut un comportament revoltător atunci când i-a fost atrasă atenția.

Incidentul care a avut loc pe 14 ianuarie a fost post povestit pe Reddit de un utilizator. Potrivit acestuia, care a avut ghinionul de a nimeri chiar pe scaunul de lânga pasagerul scandalagiu, transmite people.com.

„Înainte de a se îmbarca tot oamenii, am observat că acest bărbat era comenta nemulțumit de ceva anume, poate mahmureala, ziua grea, dar de îndată ce s-a așezat, a mormăit ceva de genul „la naiba””, și-a început povestea utilizatorul.

Citește și: Un pasager rămas blocat în toaleta avionului pe întreg zborul a primit un bilet pe sub ușă. Ce a putut să-i scrie o stewardesă

Dar după ce majoritatea pasagerilor s-au îmbarcat, bărbatul ar fi exclamat: „Ați crezut că a fost nepoliticos? Ei bine, ce ziceți de acest miros” a spus el, înainte de a-și elibera gazele în avion, de față cu toți ceilalți.

„Nu știu ce a provocat acest comentariu și, deși era destul de amuzant de auzit, nu era deloc necesar, pentru că venea de la un bărbat în toată firea, aflat într-un avion”, a mai scris utilizatorul.

Dar comportamentul grosolan al pasagerului nu s-a terminat aici! „Bărbatul care tocmai a eliminat gaze în mod intenționat, cu câteva momente în urm, decide să spună cu voce tare și condescendent: „Da, toată lumea, să mâncăm cea mai urat mirositoare mâncare posibilă toți în același timp”, referedindu-se la un miros care nu avea legătua cu gestul lui, ci un miros de la care că a pornit „revolta” sa.

„Dacă nu-ți place, poți zbura cu o companie privată”, i-a răspuns un bărbat aflat pe rândul de lângă. „Este atât de nepoliticos”, ar fi răspuns pasagerul problemă.

„Cred că toți suntem de acord că tu ești cel nepoliticos de aici”, a replicat un alt pasager, susține internautul care a povestit toată situația. Însoțitorii de la bord au intervenit, la un moment dat, dar pentru că nu au avut o altă variantă pentru a scăpa de scandalagiu, au fost nevoiți să întoarcă avionul.

„Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă, vă vom oferi mai multe informații când le vom avea”, a fost anunțul făcut de echipaj.

Citește și: O stewardesă româncă a filmat un OZN pe cer, în timpul zborului. Imaginile fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește o explicație

Dar spre surprinderea tuturor, atunci când însoțitorul de zbor a mers să îl dea jos pe pasagerul problemă, acesta s-a arătat uimit și a spus „Nu înțeleg”, și-a mai amintit martorul. Ulterior, acestia și-a luat bahajul și a părăsit avionul indignat.

Ce descoperire sinistră a făcut un instalator în baia unei case vechi de aproape 200 de ani. Peste ce a dat sub podea... Ce a putut să facă o mireasă la propria nuntă: „Atât de vulgar”. A dat frâu liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x