Antena Căutare

Un avion decolat şi dat dispărut a aterizat 47 de ani mai târziu! Ce au găsit specialiştii la bordul aeronavei îți va da fiori RECI

Unul dintre cele mai mari mistere aviatice s-a petrecut în America de Sud. Un avion dispărut pe ruta Rio- Havana, în 1946, a aterizat în Bogota, 47 de ani mai târziu. Specialiştii au descoperit la bord ... 36 de schelete umane.

Unul dintre cele mai mari mistere aviatice s-a petrecut în America de Sud. Un avion dispărut pe ruta Rio- Havana, în 1946, a aterizat în Bogota, 47 de ani mai târziu. Specialiştii au descoperit la bord ... 36 de schelete umane.

Herman Guevara a fost conducătorul unui grup extrem de numeros de cercetători, cărora le-a fost încredințată misiunea de a desluși misterul. Expertul, la rândul său stupefiat, susținea atunci că nu poate să-şi explice ceea ce s-a întâmplat şi cum a fost posibil ca avionul să aterizeze fără niciun membru al echipajului viu la bord.

Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea.

"Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul că avionul a decolat în dată de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro şi a dispărut. Peste 47 de ani, acelaşi avion aterizează la destinaţie, şi nimeni nu poate să-şi explice ceea ce s-a întâmplat. Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile", declara expertul imediat după ce investigația a luat sfârşit.

Întrebarea la care au încercat toţi experţii să găsească un răspuns a fost: "Unde a stat avionul atâţia ani?".

Dacă unii specialişti sunt de părere că la mijloc ar fi "o mână extraterestră", alţii sunt de părere că este vorba despre un scenariu pus la cale de un criminal, care i-ar fi ucis pe cei 36 de pasageri, după care a direcţionat cu ajutorul unei telecomenzi aeronava.

Realitatea, însă, este cu totul alta. Totul ar putea fi doar o născocire a unei minţi cu multă imaginaţie.

Când credeai că nimic nu te mai poate surprinde... Un rinocer are cont pe Tinder, pentru "întâlniri amoroase".... Unii zic că nu există, alții spun că au scăpat de efectele ei după multă luptă, post și rugăciune! Ce spune Părintele Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x