Antena Căutare

Un băiat a înghițit 2 magneți și a fost dus la spital. Medicii au fost uimiți când au văzut ce are copilul în stomac

Un băiat în vârstă de 12 ani pe nume Rhiley Morrison a fost dus de urgență la spital, după ce i-a zis mamei sale că a înghițit 2 magneți.

colaj foto: magneți ținuți între degete (stânga) și o ecografie medicală (dreapta) Galerie
Băiatul nu a fost tocmai sincer atunci când a dezvăluit că a înghițit din greșeală 2 magneți. | sursa foto: Profimedia

Rhiley Morrison, un băiat în vârstă de 12 ani din Marea Britanie, a reușit să își sperie părinții din plin atunci când, într-o zi, s-a dus și i-a anunțat că a înghițit 2 magneți, complet din greșeală.

Gândindu-se la tot ce era mai rău, mama pe nume Paige Ward l-a dus degrabă la spital, pentru un control medical amănunțit.

Un băiat a înghițit magneți și medicii au fost uluiți când au analizat stomacul acestuia

Doctorii s-au apucat să-i facă investigații amănunțite. Totuși se pare că radiografia făcută la spital a scos la iveală o situație complet neașteptată pentru toți.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Medicii n-au mai stat pe gânduri și l-au trimis de urgență pe Rhiley Morrison la Spitalul de Copii Royal Manchester, acolo unde a fost supus unei operații ce a durat mai bine de șase ore.

Citește și: Un bărbat a trăit peste 50 de ani cu o monedă în nas. Cum a ajuns acolo bănuțul și de ce a durat atât să ceară ajutor

După ce intervenția s-a încheiat cu succes, mama băiatului a fost anunțată că situația a fost mult mai gravă decât s-a crezut inițial, fiindcă radiografia a identificat zeci de obiecte străine. Băiatul nu a fost tocmai sincer atunci când a dezvăluit că a înghițit din greșeală 2 magneți.

În stomacul acestuia s-au găsit 54 de magneți, spre marea surprindere a tuturor.

„Cel mai greu de imaginat este cum a putut să înghită atâția magneți, chiar și pe rând. Adoră experimentele și într-un final a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt. A înghițit magneții ca să vadă dacă obiectele din jur se vor lipi de el. E ilogic, dar e un copil și asta fac copiii”, a dezvăluit mama băiatului, potrivit celor de la elitereaders.com.

Citește și: La 12 ani, gâtul ei e blocat la 90 de grade. Cum a ajuns să trăiască așa micuța Afsheen și de ce nu poate fi operată

Părintele a dezvăluit că băiatul său suferă de autism și de ADHD și că un simplu moment de neatenție a costat-o destul de mult. Emoțiile au fost mari, dar toate s-au terminat cu bine.

Însă, din cele întâmplate, mama dorește să îi avertizeze pe oamenii din întreaga lume să fie foarte atenți la jucăriile copiilor lor și să învețe din greșeala ei, pentru a preveni astfel de situații ce, din nefericire, uneori se pot transforma în adevărate tragedii.

Emma Stone a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic și a slăbit 38 de kilograme! Cum arată azi... A decis să își îndepărteze nasul. De ce a fost nevoită să renunțe la el și cum arăta înainte de operație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x