Antena Căutare

Un bărbat a citit Biblia de șase ori în șase luni! Ce a pățit după întrece orice imaginație

Un bărbat a decis să se apuce de citit Biblia, dar ceea ce i s-a întâmplat după ce a citit cartea de șase ori în decurs de șase luni întrece orice imaginație!

Un bărbat a decis să se apuce de citit Biblia, dar ceea ce i s-a întâmplat după ce a citit cartea de șase ori în decurs de șase luni întrece orice imaginație!

Problemele se adunau de la o zi la alta și parcă nimic nu mai mergea la fel. Și fiindcă nu mai era mult până la vacanța de vară, omul a decis să își ia o vacanță pentru suflet și să se apuce de citit Biblia, o dată pe lună, timp de șase luni, fiindcă atâtea luni îi mai rămăseseră până la finalul anului.

Citind versetele și stând departe de stresul și agitația din viața de zi cu zi, bărbatul a reușit astfel să înțeleagă mai bine pildele din Biblie și a decis să își schimbe modul în care gândește și percepe lucrurile din jur.

Un bărbat a citit Biblia de șase ori în șase luni! Ce a pățit după întrece orice imaginație

Cu cât citea Biblia mai mult, cu atât își dădea seama că omul se are doar pe el, că nimic din lucrurile materiale nu contează și că fericirea nu stă în obiecte și lucruri, ci în suflet.

Oamenii de știință au studiat mai atent acest fenomen și au ajuns la concluzia că practicarea unei religii, cititul din Biblie sau rostirea unei rugăciune pot avea efecte terapeutice.

Citirea anumitor psalmi din Biblie te pot influența mai mult decât crezi. Astfel, potrivit unor specialiști care și-au dedicat timpul studierii acestui fenomen, Psalmul 22 are avea efecte mai mult decât benefice, ajutând atât corpul, cât și mintea să se vindece de diferite probleme.

Este și motivul pentru care, de cele mai multe ori, creștinii aflați la necaz citesc din Biblie sau spun cea mai puternică rugăciune și apoi așteaptă efectele: calmul interior, sufletesc.

A fost cerută de soție, dar când a văzut imaginile de la logodnă a avut un șoc! Transformarea spectaculoasă a unei tiner... Tu crezi în miracole? Și-a pierdut fiica acum 24 de ani. S-a făcut taximetrist pentru ca lumea să-i afle povestea. Pe 16...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x