Antena Căutare

Un bărbat a găsit un câine abandonat, ce avea un bilet prins la zgardă. A izbucnit în lacrimi când a citit mesajul

Un bărbat a găsit un câine abandonat cu un bilet prins la zgardă. Când l-a citit, omul a izbucnit în lacrimi. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu un caine cu par cret si cafeniu
Imaginea cu scrisoarea găsită lângă câinele abandonat a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Era o zi ca oricare alta atunci când un bărbat a observat un câine abandonat. S-a apropiat de el și a descoperit un bilet. Când a citit mesaju, omul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.

Un bărbat a găsit un câine abandonat, ce avea un bilet prins la zgardă. A izbucnit în lacrimi când a citit mesajul

În timp ce se afla pe un drum aglomerat și ticsit cu mașini, din Jalan Canning Estate, în Ipoh (Malaysia), un bărbat pe nume Lionel Keith Vytialingama observat un câine singur, care privea speriat în jur. I s-a făcut milă de el, așa că a decis să se oprească și să ia animalul de acolo. L-a băgat la el în mașină și a realizat cât de norocos a fost câinele fiindcă nu îl lovise nicio mașină până atunci. Abia când a băgat animalul în mașină, Lionel a observat că la zgarda patrupedului se află un bilet.

Citește și: Un câine abandonat de stăpân în Gherla a încercat disperat să intre în curtea casei. Video cu reacțiile sfâșietoare ale animalului

Curios, omul a luat bucata de hârtie și a citit-o, iar mesajul l-a făcut pe acesta să izbucnească imediat în lacrimi.

„Ham! Bună! Mă numesc Siggy și sunt cel mai iubitor și atent câine pe care l-ai văzut vreodată. Stăpânului meu îi pare rău că a trebuit să mă lase aici, dar pur și simplu nu mai poate avea grijă de mine. Îmi pare foarte rău de asta, și sunt sigur că și lui. Te rog, ia-mă acasă. Te rog, lasă-mă să fac parte din familia ta. Te rog, iubește-mă. Am cinci ani, nu am fost castrat. Sunt foarte drăguț. Nu am mușcat pe nimeni, niciodată! Sunt un bun câine de pază și stau toată ziua în fața ușii, lătrând la oricine va veni prea aproape de ușa ta. Și am să latru până îmi vei spune tu să tac sau până voi descoperi că e vorba despre o persoană cunoscută. Pot să fac și câteva trucuri chiar! Sper să mă acceoți. Cu drag și niște lătrături, Siggy”, scria pe biletul găsit de bărbat la zgarda câinelui, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Un câine a mâncat toate economiile stăpânilor, de 4.000 de dolari cash. Cum au reacționat când au văzut bancotele sfâșiate

Emoționat, omul cu greu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoție. Câinele a rămas în familia celui care l-a găsit și duce astăzi o viață fericită. Povestea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii.

Iluzie optică virală! Privește cactușii atent și descoperă unde se ascunde pisica. Doar 3% dintre oameni reușesc să afle... Un român de 140 de ani și-ar fi dus traiul solitar într-o peșteră. Cum a supraviețuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x