Antena Căutare

Un bărbat aflat în stare vegetativă de aproape 11 ani a murit

Bărbatul care a suferit un grav accident de motocicletă a murit, joi, 11 iulie, după ce s-a aflat aproape de 11 ani în stare vegetativă. Decesul a fost pronunțat de spitalul din Reims, după ce medicii i-au oprit medicamentația pe 2 iulie. 

Bărbatul care a suferit un grav accident de motocicletă a murit, joi, 11 iulie, după ce s-a aflat aproape de 11 ani în stare vegetativă. Decesul a fost pronunțat de spitalul din Reims, după ce medicii i-au oprit medicamentația pe 2 iulie.

Cazul a devenit simbolul dezbaterii privind dreptul asupra vieții și morții, în Franța. Părinții lui Vincent Lambert au subliniat întotdeauna „dreptul la viață” al fiului lor. Marți seară, aproximativ douăzeci de persoane s-au adunat în fața centrului spitalicesc din Reims pentru a protesta împotriva opririi medicamentației.

„Vincent a murit la 8:24 dimineața” la spitalul din Reims, a spus nepotul său, Francis.

Victima, în vârstă de 42 de ani, de meserie infirmier a fost spitalizat la Spitalul Universitar din Reims după ce a fost victima unui accident în 2008.

Un bărbat aflat în stare vegetativă de aproape 11 ani a murit

În tot acest timp, soția și părinții victimei s-au aflat într-un război în justiție. Soția victimei cerea oprirea tratamentului, în timp ce părinții lui Vincent doreau continuarea acestuia. În 2013, tratamentul pacientului a fost oprit pentru prima dată, însă frații și surorile sale, precum și părinții s-au adresat instanței de judecată.

În urma ultimei decizii a justiției franceze a fost aplicat protocolul medical pentru oprirea hidratării și a hrănirii prin sonda pacientului, precum și „sedarea profundă și continuă” .

Sonda Hayabusa-2 a colectat mostre de pe asteroidul Ryugu... Cursurile de actorie ne ajută să ne dezvoltăm imaginația, diplomația și spontaneitatea în relațiile cu prietenii dar și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x