Antena Căutare

Un bărbat s-a enervat atunci când a văzut că un șofer a parcat pe linie, fix între două locuri de parcare. Cum s-a răzbunat

Un bărbat a fost atât de deranjat de faptul că un șofer și-a parcat mașina pe linie, fix între două locuri de parcare, încât a decis să îi dea proprietarului o lecție pe care acesta n-o va uita prea curând.

colaj foto cu o parcare subterana de masini, poza cu masina parcata gresit, pe liniile de marcaj Galerie
Lecția primită de șofer a devenit virală și imaginile au făcut senzație | sursa foto: Shutterstock

Supărat că a fost prea nepăsător să parcheze în zona marcată și a ales mai degrabă să își pună mașina între două locuri, un bărbat a decis să se răzbune în cel mai neașteptat mod posibil. Imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii.

Cum s-a răzbunat un bărbat pe un șofer care a parcat mașina pe linia de marcaj, fix între două locuri de parcare. Imaginile au devenit virale

Aceasta este inedita întâmplare prin care a trecut un bărbat care a ales să își păstreze anonimatul. Omul se afla într-o parcare subterană atunci când atenția i-a fost brusc atrasă de o mașină albastră care era parcată pe linia de marcaj, fix între două locuri de parcare. Supărat, omul care tocmai se întorcea de la sala de fitness a decis să nu lase lucrurile așa, ci să îi dea șoferului ignorant o lecție pe care în mod sigur acesta n-o va putea uita prea curând.

Nervos, bărbatul care a văzut mașina s-a dus la vehiculul personal, de unde a luat o carne de colorat pentru copii și o foaie de hârtie, pe care a scris un mesaj cu totul și cu totul neașteptat. Întâmplarea a fost dezvăluită pe Reddit și a devenit virală, făcând rapid înconjurul lumii:

„Într-o parcare extrem de aglomerată am văzut mașina acestui tip care și-a însușit două locuri de parcare, doar pentru el. I-am lăsat o carte de colorat, ca să facă niște exerciții și să învețe să nu mai depășească linia”, a scris bărbatul în dreptul postării unde a pus și poze cu mașina cu pricina, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, fotografiile bărbatului au devenit imediat virale și au stârnit amuzamentul multora care i-au apreciat și lăudat din plin reacția plină de imaginație.

Mulți s-au întrebat de ce avea omul o carte de colorat în mașină, iar răspunsul bărbatului a fost unul pe măsură: „Am mai văzut în trecut o mașină parcată groaznic chiar în aceeași parcare. Se întâmpla vara trecută. M-am dus la magazine să cumpăr o carte de colorat, dar până am revenit la mașină șoferul deja plecare. Încă de atunci aștept să pot folosi cartea pe alt șofer. Astăzi a fost ziua norocoasă”, a spus bărbatul.

Ce se întâmplă dacă mănânci ouă expirate. Ce arată termenul de valabilitate, de fapt. Cum îți dai seama dacă alimentul e... Ultima dorință pe care a avut-o un infractor de temut. Ce meniu extravagant și-a ales înainte să moară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x