Antena Căutare

Un bebeluș a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil acest lucru

Un bunic multimilionar și-a dorit să-i ofere tot ce are mai bun nepoatei sale, astfel că bebelușul a primit încă din primele zile de viață cadouri generoase din partea sa.

bebelus multimilionar Galerie
Un bebeluș a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil acest lucru | Profimedia, Instagram

Bunicul a vorbit despre decizia de a-i dărui nepoatei sale, care are doar două zile de viață, o casă nouă de 1 milion de lire sterline plus un fond fiduciar de 5 milioane de lire sterline, notează publicația The Mirror.

Citește și: Un bărbat, care își urmărea găina, a găsit sub casa lui un oraș dispărut, care găzduia cândva 20.000 de oameni. Ce a urmat

Un bebeluș a devenit milionar la două zile după ce s-a născut. Cine sunt bunicii săi care i-au făcut mai multe cadouri generoase

Un bunic bogat și-a întâmpinat cum nu se poate mai bine venirea pe lume a nepoatei sale, dezvăluind cadourile inedite pe care i le-a făcut.

Barrie Drewitt-Barlow și fostul său soț Tony Drewitt-Barlow i-au urat bun venit nepoatei lor, Marina, care s-a născut weekendul trecut.

În loc să-i ofere fetiței o pereche de papuci sau o jucărie, Barrie i-a dăruit bebelușului o casă de 1 milion de lire sterline, precum și un fond fiduciar de 5 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că este deja multimilionar.

Într-o postare pe Instagram la începutul acestei săptămâni, omul de afaceri a anunțat că fiica sa Saffron Drewitt-Barlow, în vârstă de 23 de ani, a născut sâmbătă, 24 iunie, o fetiță perfect sănătoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Tony Drewitt-Barlow și cu mine nu am putea fi mai mândri de Saffron Drewitt-Barlow și de Conor Tucker pentru că au adus-o pe această mică prințesă în sânul familiei noastre.

Tatăl a opt copii a spus pentru publicația The Sun, citată de Mirror.co.uk, că este bucuros pentru cei doi, că se potrivesc ca și cuplu și că abia așteaptă să le răsfețe prințesa.

„Tocmai i-am cumpărat o casă nouă în acest weekend în valoare de 1 milion de lire sterline și am instruit o echipă de designeri de interior să intre și să o renoveze complet pentru ea. Aspen [fratele lui Saffron] tocmai le-a cumpărat un cărucior Dior de 5.000 de lire sterline", a completat afaceristul.

Citește și: A vrut să-și găsească părinții biologici, dar a făcut o descoperire neașteptată. Cine era, de fapt, femeia cu care are doi copii

El a continuat: „Și, pentru că este primul nepot al lui fostului soț Tony, el a înființat un fond fiduciar de 5 milioane de lire sterline pentru ea, așa că ea este deja multimilionară”.

Potrivit lui Barrie, micuța Marina poartă numele regretatei mame a lui Conor, care a murit în urmă cu câțiva ani.

Barrie și fostul său soț Tony și-au adunat averea imensă prin diversele lor activități, care includ o afacere transatlantică de maternitate surogat și o companie globală de cercetare medicală.

Acest act de generozitate nu este neobișnuit pentru Barrie, care plătește câte 4 milioane de lire sterline în fiecare an, de Crăciun, pentru familia sa. Anul trecut, i-a dăruit fiului său nou-născut, Romeo, un iaht de 2,5 milioane de lire sterline, numindu-l după el.

Un porumbel „mutant” a fost filmat și imaginile au devenit virale pe TikTok. Cum arată pasărea care i-a speriat pe mulți... O bunică de 73 de ani, care se întâlnește cu bărbați cu zeci de ani mai tineri, explică ce o atrage la ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x