Antena Căutare

Un britanic a murit din cauza airbag-ului care i-a salvat initial viata

Un sofer din Marea Britanie a murit la cateva luni dupa ce a fost implicat intr-un accident de masina din cauza airbag-ului care i-a salvat viata in acele momente, relateaza Daily Express.

Ronald Smith a facut un accident in care au fost implicate sase autoturisme. In momentul in care masina lui s-a izbit de alt autovehicul, s-a declansat airbag-ul volanului. In numai cateva secunde, acesta a fost spart de o bucata de sticla, iar barbatul a inhalat substantele toxice din interiorul airbag-ului.

Ronald Smith a declarat dupa accident ca a inhalat o pudra de culoare alba si a inceput sa se planga de probleme de respiratie. La trei luni dupa accident, britanicul a fost diagnosticat cu pneumonie si a decedat.

Procurorii au confirmat ca moartea barbatului a fost provocata de faptul ca a fost expus la substantele toxice din airbag. Compania producatoare a autoturismului lui Ronald Smith va investiga cazul, dar s-a abtinut de la alte comentarii.

Foto: robertreeveslaw.com

Cascada Iguazu a fost aleasa una dintre cele sapte minuni ale naturii... Parlamentarii romani si-au cumparat 3.600 de kilometri de hartie igienica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x