Antena Căutare

Un britanic s-a razbunat la locul de munca dupa ce a fost concediat

Un barbat din Marea Britanie a aruncat pe geam toate lucrurile din fostul sau birou de la etajul zece al unei cladiri. El si-a facut un adevarat plan pentru a se razbuna pe cei care l-au concediat.

A intrat in cladire si a declansat alarma de incendiu pentru ca toti angajatii sa fie evacuati. Apoi, s-a dus in biroul in care obisnuia sa lucreze si a aruncat totul pe geam.

Birouri, scaune si calculatoare s-au prabusit pe trotuarul din fata cladirii. Unul dintre pompierii chemati in urma alarmei de incendiu a fost ranit. Obiectele aruncate pe geam au transformat in victima si pe unul dintre angajatii evacuati.

Barbatul violent a fost scos din caldire de catre un paznic si un pompier care s-au confruntat cu furia lui. Acum, el este acuzat de furt si de vatamare corporala.

Foto: Caters News Agency

Economia lumii se prabuseste! Vezi cei mai ciudati indici dupa care se ghideaza specialistii!... Extraterestrii ar putea trai in sistemul nostru solar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x