Antena Căutare

Un câine a fost încuiat în mașină, cu geamurile închise. Mesajul lăsat de stăpân: "Vă rog, nu spargeți geamul!"

Oricine ar vedea acest câine închis în mașină, într-o zi călduroasă, ar simți nevoia acută de a sparge geamul, pentru a-l salva din condițiile imposibile de trai în care se află. 

Oricine ar vedea acest câine închis în mașină, într-o zi călduroasă, ar simți nevoia acută de a sparge geamul, pentru a-l salva din condițiile imposibile de trai în care se află.

Acesta a fost și primul gând al unui stăpân, în momentul în care a fost nevoit să-și lase animalul singur în mașină. Pentru a se asigura că nu se va trezi cu geamul mașinii spart, acesta a lăsat un mesaj la vedere: "Vă rog, nu spargeți geamul! Aerul condiționat este pornit. Câinele are apă și ascultă muzica lui preferată".

Imaginea a apărut pe Twitter și a fost distribuită și apreciată de sute de internauți. Totuși, este o idee bună să îți lași animalul singur în mașină, cu tot confortul pe care i-l poți oferi?

"Fiecare caz este diferit. Nu putem afirma cu certitudine că acest câine a fost în pericol. Există mașini special echipate pentru confortul animalelor și, probabil, despre acest lucru este vorba și în acest caz", au declarat autoritățile, pentru metro.co.uk.

A bătut recordul și acum are probleme mari de sănătate! Un an petrecut în spațiu, dezastru pentru Scott Kelly: ''Cred că... Ai citit, în copilărie, Creangă, Eminescu, Sadoveanu? Ai toate șansele să devii bogat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x