Antena Căutare

Un câine fără stăpân a căzut în râu si crocodilii l-au înconjurat. Ce a urmat întrece orice scenariu de film | VIDEO

Câinele a intrat în râu pentru a scăpa de o haită care îl fugărea, dar nu a știut că acolo îl aștepta un alt pericol. Cu toate acestea, situația a luat o întorsătură neașteptată când crocodilii au avut un comportament bizar.

colaj foto un caine si un crocodil in rau
Momentul în care un câine fără stăpân este salvat din râu de trei crocodili | Capturi Youtube

O serie de imagini publicate săptămâna aceasta fac acum înconjurul internetului. Acestea au în prim plan un câine fără stăpân care a sărit în râu pentru a scăpa de o haită care era pe urmele sale. Mișcarea lui nu a părut prea inspirată pentru că sub apă pândea alt pericol. Totuși, povestea luat o întorsătură surprinzătoare când crocodilii au reacționat contrar tuturor așteptărilor. În loc să îl atace, reptilele i-au venit în ajutor. Iată cum a fost posibil!

Momentul în care un câine fără stăpân este salvat din râu de trei crocodili

În general, dacă cineva ți-ar spune că are un clip care arăta o înfruntare între trei crocodili și un câine, cel mai probabil te-ai teme de ce e mai rău pentru câine, nu?

Cu toate acestea, un raport publicat în Journal of Threatened Taxa subliniază un caz neobișnuit, în care un câine este gonit de o haită de câini sălbatici în apele puțin adânci ale râului Savitri, în Maharashtra din India, notează ladbible.com.

Imaginile surprinse la fața locului îl arătat momentul în care patrupedul este văzut de reptile, iar acestea încep să fie înspăimântător de aproape. Dar, în loc să încerce să îi vină de hain, crocodilii își folosesc botul pentru a împinge câinele la suprafață, în siguranță.

Citește și: Vecinii au văzut un câine pe acoperișul unei case și au vrut să sune la poliție. Un bilet de pe gard explica gestul animalului

Și asta nu e tot! Filmarea chiar pare să-i arate pe crocodilii împingând câinele într-o zonă a malului râului, care este ferită de câinii sălbatici menționați mai sus - ceea ce înseamnă că este capabil să scape cu viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorii studiului au remarcat: „Ceea ce părea inițial a fi un instinct de prădător clasic al (crocodilului), s-a dovedit a fi un comportament mai docil pentru doi dintre ei, care au ghidat câinele departe de locul respetiv”, potrivit sursei menționate.

Cercetătorii au continuat spunând că incidentul „curios” ar fi putut fi cauzat de „comportamentul sensibil care sugerează empatia între specii”.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat

Concluziile continuă: „Având în vedere că atacatorul se afla în raza de lovitură și ar fi putut devora cu ușurință câinele, dar totuși niciunul dintre ei nu a atacat și a ales în schimb să-l împingă spre mal, implică faptul că nu erau înfometați.

„Cazul curios al unui câine „salvat” de grupul de crocodili raportat aici pare mai mult bazat pe empatie decât pe un comportament altruist”, mai notează specialiștii.

Un bărbat a stat izolat 25 de ani în deșert sculptând peșteri. Cum arată palatul său de nisip cu baie, bucătărie și dorm... Prețul uriaș cu care se vând încălțările cu blană. Costă o mică avere să porți asemenea pantofi sport, dar se dau ca pâi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x