Antena Căutare

Un caine s-a intors acasa cu autobuzul dupa cinci ani de la disparitie

Cainele unei familii din Marea Britanie s-a intors acasa cu autobuzul dupa cinci ani de la disparitie. T-bone, cainele familiei Oates, a fost furat din fata casei in 2006, in timpul unei pene de curent.

Doamna Oates a declarat pentru The Telegraph ca isi pierduse orice speranta de a-si mai vedea cainele, un bull terrier. Mai mult, stapanii animalului si-au dat seama ca acesta a fost furat de o banda de cartier, care l-a folosit pentru aparare.

T-Bone a fost abandonat de gasca care l-a furat dupa ce s-a imbolnavit si a facut un chist la o labuta. Lasat pe strazi, in Birmingham, cainele s-a urcat in autobuzul care mergea spre casa stapanilor sai de la periferia orasului.

A fost observat de soferul autobuzului, care l-a dus la veterinar si l-a tratat. Acolo a fost recunoscut de catre personalul medical si redat stapanilor de drept. Acum, familia catelului trebuie sa plateasca o factura uriasa pentru serviciile medicale ale veterinarului.

Foto: Caters

VIDEO! Un leu a adoptat un pui de antilopa intr-o rezervatie... VIDEO! SUA: Tineri actori "saltati" din greseala pentru o scena de film...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x