Antena Căutare

Un concurent si-a cerut prietena in casatorie pe scena X Factor! Bittman si Delia - nasii lor!

Show mare la X Factor Cluj Napoca!!! Casa de Cultura a Studentilor este, de doua zile, caminul a sute de oameni, parinti, prieteni, tineri plini de energie, care au venit sa isi sustina favoritii sau sa vada ce inseamna sa stai in culisele unui concurs celebru la nivel international! Tinerii se simt atat de bine in platourile X Factor, incat concurentii gasesc aici mediul propice pentru a face tot felul de lucruri, care mai de care mai nebunesti.

Surany Botond, un tanar de 23 de ani, cu o carisma aparte (si un tatuaj masiv pe picior), a fost intrebat direct de Cheloo: “Esti concurentul cu factorul X. Ai luat premiul, ce vei face cu el?”.

Raspunsul tanarului a fost surprinzator: “Ii voi cheltui pe toti cu prietena mea!”. Iar Delia, curioasa ce ar determina un barbat sa faca acest gest pentru femeia iubita, a chemat-o pe tanara pe scena. A urmat un moment siropos, ce a starnit lacrimile unor fete emotionate din public, dar si indiferenta lui Cheloo: Surany si-a cerut prietena in casatorie, direct pe scena X Factor Cluj Napoca.

Afla mai multe pe xfactor.a1.ro!

"Omul Paianjen", filmat in sudul Litoralului... Un tanar a sarit cu parasuta de la 30 de kilometri inaltime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x