Antena Căutare

Un consultant financiar si-a certat o clienta pentru ca nu bea mai mult

O afacerista demisa de curand a fost sfatuita de un consultant financiar ca ar trebui sa bea mai mult, scrie The Telegraph.

Cand femeia a stabilit o intalnire cu un consultant financiar a avut supriza de a fi certata de acesta pentru faptul ca nu bea suficient de mult si a fost chiar indemnata sa comande mai mult decat un pahar de bautura.

Consultantul l-a injurat pe partenerul femeii care era "in stare de ebrietate" in timpul intalnirii, iar mai tarziu l-a sunat pe sotul femeii, spunandu-i ca aceasta a comis-o din nou si l-a jignit pe un alt client. Afacerista a inceput sa planga in timpul intalnirii.

Consultantul a recunoscut faptul ca a fost "putin ametita" si ca a depasit masura cu bautura, dar si-a cerut scuze si a spus ca nu merita sa fie demisa.

Foto: telegraph.co.uk

Oferta inedita in Malaezia: La o pereche de pantofi cumparata, femeile primesc un barbat!... FOTO! Vezi corcitura dintre un magar si o zebra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x