Antena Căutare

Un expert a dezvăluit de ce este mai bine să porți lenjerie roșie sub pantaloni albi. Evită-i pe cei de culoarea pielii sau bej

O tânără a rămas surprinsă când a încercat următorul truc. Și-a pus o pereche de lenjerie intimă roșie sub pantalonii albi și nu i-a venit să creadă ce a observat.

pantaloni albi
Un expert a dezvăluit de ce este mai bine să porți lenjerie roșie sub pantaloni albi. Evită-i pe cei de culoarea pielii sau bej | Shutterstock

Elizabeth Zemlyanoy a experimentat un truc care oferă imaginea unei iluzii optice, fapt care a lăsat-o fără cuvinte, în final.

Citește și: Cum scapi de furnicile din casă. 11 soluții simple și rapide, care nu dau greș niciodată. Ce trebuie să faci

Un expert a dezvăluit de ce este mai bine să porți lenjerie roșie sub pantaloni albi. Evită-i pe cei de culoarea pielii sau bej

Fata a optat pentru lenjerie roșie sub o pereche de pantaloni albi. A observat că trucul următor este în favoarea sa, scrie Dailymail.co.uk.

Până în prezent, Elizabeth Zemlyanoy a evitat să poarte lenjerie în culori aprinse sub hainele albe.

Aceasta este o precauție destul de înțeleaptă, având în vedere că se presupune că culoarea roșie ar ieși în evidență sub țesătura albă.

Citește și: De ce nu este bine să porți pantaloni scurți din denim când este cald afară. Alte sfaturi de care să ții cont vara asta

În situații de acest gen, mulți oameni aleg să poarte chiloți fără cusături sau lenjerie în nuanțe bej pentru a evita orice potențial dezastru vestimentar.

Surpriza a venit însă în momentul în care această tânără de numai 20 de ani a decis să testeze și să-și confrunte convingerile.

"Am aflat astăzi că poți purta chiloți roșii sub pantaloni albi", a scris ea în comentariul său, pentru un videoclip de pe TikTok care ulterior a devenit viral.

Pentru a demonstra eficacitatea teoriei sale, Elizabeth a ales să poarte o pereche de pantaloni scurți de culoare roșie înainte de a îmbrăca o pereche de pantaloni albi cu croială dreaptă.

Materialul din care sunt confecționați pantalonii este suficient de subțire încât să lase vizibilă căptușeala buzunarului.

Dar într-un mod surprinzător, chiloții săi rămân complet nedetectabili sub pantaloni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explicația acestui truc vestimentar stă în spatele unei simple iluzii optice.

Jada Schumacher, expertă în culori și profesor la Fashion Institute of Technology, a explicat de ce lenjeria roșie are avantaj față de cea în nuanța pielii sau bej.

"Multe dintre nuanțele nud disponibile pe piață sunt într-un fel culoarea pielii sintetice, deschisă, care nu se potrivește majorității oamenilor", a declarat ea pentru Wirecutter.

"Un sutien într-o nuanță deschisă pe o piele mai închisă va ieși în evidență sub cămașă."

În schimb, roșul nu este nici prea deschis, nici prea închis și se potrivește unei varietăți largi de tonuri de piele.

Este poziționat în mijlocul spectrului valorilor de culoare.", a continuat expertul.

Ea a sugerat că persoanele cu tonuri mai închise ale pielii ar putea alege nuanțe de vin roșu sau chiar mai întunecate.

Pentru cei cu tonuri medii ale pielii, culorile de roșu simplu ar fi alegerea potrivită, iar persoanele cu pielea mai deschisă la culoare ar avea nevoie de o "culoare mai puțin intensă, cu mai multă luminozitate".

Momentul ireal în care aproape 100 de balene formează o inimă în largul oceanului, înainte de un sfârșit tragic. Ce a ur... O femeie a simțit că nu e singură în parc și a început să filmeze. Când a revăzut imaginile s-a speriat de creatura din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x