Antena Căutare

Un fotomodel și-a făcut implant ocular și și-a schimbat culoarea ochilor. A vrut să semene cu Frumoasa din Pădurea Adormită

Din dorința de a semăna cu un personaj de desene animate, un model a decis să își facă implant ocular, pentru a-și schimba culoarea ochilor. Pixee s-a născut cu ochii albaștri, dar și-a dorit să îi aibă turcoaz.

Din dorința de a semăna cu un personaj de desene animate, un model a decis să își facă implant ocular, pentru a-și schimba culoarea ochilor. Pixee s-a născut cu ochii albaștri, dar și-a dorit să îi aibă turcoaz.

"Am auzit prima data despre aceasta intervenție, în urmă cu trei ani și imediat am știut că trebuie să o fac. Culoarea pe care mi-am dorit-o a fost verde marin. Este ceva ce nu as fi putut obține pe cale naturală", a declarat ea, citata de metro.co.uk.

A fost a 19-a intervenție cosmetică pe care Pixee Fox a suferit-o, la doar 26 de ani. Tânăra din Stockholm și-a dorit din copilărie să arate precum idolul său, Jessica Rabbit sau Aurora din Frumoasa Adormită, și pentru asta a cheltuit sume exorbitante, potrivit TheSun.co.uk.

Și-a modificat cutia toracică rămânând cu doar șase coaste pentru a avea o talie de 35 de centimetri. Ea mai are implanturi cu silicoane în sâni, fese și chiar labioplastie, care au costat-o peste 100.000 de euro. and Aurora from Sleeping Beauty.

Pixee a făcut intervenția chirurgicală în Spitalul Spectra Eye, din New delhi, India și a fost tratată de doctorul Suraj Munjal. Operația a durat 15 minute și a existat riscul de a-i fi afectata vederea.

"Am crezut că voi fi judecată pentru aspectul meu fizic, dar a fost exact opusul și cu toții au fost foarte prietenoși și drăguți cu mine", a declarat Pixee.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O tânără a topit 90 de kilograme, dar corpul ei a suferit transformări şocante: vergeturi şi şapte kilograme de piele în... 100.000 de mineri pe ”Muntele Dezgolit”: ”Era atât de mult aur, încât se înregistrau 80 de morți pe lună! Se tăiau pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x