Antena Căutare

Un marinar a oferit-o unui bar, în contul notei sale de plată. A ajuns, apoi, la o grădină zoologică. Povestea lui Fatou, cea mai bătrână gorilă din lume

Fatou, cea mai în vârstă gorilă în captivitate din Europa, a împlinit 60 de ani, primind cu acest prilej de la îngrijitorii grădinii zoologice din Berlin un coș cu fructe și legume.

Fatou, cea mai în vârstă gorilă în captivitate din Europa, a împlinit 60 de ani, primind cu acest prilej de la îngrijitorii grădinii zoologice din Berlin un coș cu fructe și legume.

Fatou a sărbătorit momentul delectându-se cu struguri și banane, o tratație rară, întrucât animalele nu primesc prea des fructe dulci.

În realitate, vârsta lui Fatou nu se cunoaște cu exactitate. Povestea ei este inedită. Un marinar a oferit-o unui bar din Marsilia în contul notei sale de plată, pe vremea când era un pui. Proprietarul barului a adus gorila la Berlin în 1959, iar la acel moment personalul grădinii zoologice a estimat vârsta ei la doi ani.

Fatou pare să se bucure o stare foarte bună de sănătate pentru vârsta ei, a declarat veterinarul grădinii zoologice, Andre Schuele, deși prezintă unele semne de artrită la articulații. "Însă nu pare să fie afectată de acest lucru", a spus Schuele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fatou împărtășește titlul de cea mai bătrână gorilă în captivitate cu Trudy, care trăiește într-un parc zoo din Arkansas și care s-a născut în 1957.

Cum alegi cea mai proaspătă carne de miel, pentru Paște. Sfaturi utille, direct de la specialiști. La ce trebuie să fii ... Muncă de sclavi sau știre fabricată? Concluzia în cazul copiilor din Satu Mare puşi de părinţi să asambleze ouă Kinder...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x