Antena Căutare

Un medic german renumit susține că a aflat secretul: " Da, există viață după moarte și se pare că se aplică în cazul tuturor"

Psihologii şi medicii din cadrul Universităţii Tehnice din Berlin susțin că există viaţă după moarte, iar acest lucru poate fi demonstrat prin intermediul experimentelor. Anunţul vine ca rezultat al examinării pacienţilor aflaţi în moarte clinică, într-un interval de 20 de minute, ulterior aceștia fiind readuşi la viaţă. 

Un medic german renumit susține că a aflat secretul: " Da, există viață după moarte și se pare că se aplică în cazul tuturor" Galerie
| secretele.com

Psihologii şi medicii din cadrul Universităţii Tehnice din Berlin susțin că există viaţă după moarte, iar acest lucru poate fi demonstrat prin intermediul experimentelor.

Anunţul vine ca rezultat al examinării pacienţilor aflaţi în moarte clinică, într-un interval de 20 de minute, ulterior aceștia fiind readuşi la viaţă.

Potrivit secretele.com, acest proces a durat patru ani şi a implicat 944 de voluntari şi un amestec medicamentos pe baza de epinefrină şi dimetiltriptamina, care permite organismului uman să reziste pe durata morţii clinice şi în timpul procesului de reanimare.

Pasul ulterior morţii clinice a fost acela de a induce o stare de comă. Pentru a face asta, medicii au utilizat un alt cocteil de medicamente, filtrate cu ozon şi introduse pe venă pacientului, după 18 minute de la procesul de reanimare.

Citește mai departe pe secretele.com!

Tu te-ai întrebat vreodată? Care a fost utilizarea iniţială a foliei cu bule de aer... România încărcată de istorie! A fost găsit un templu dacic, asemănător celui de la Sarmizegetusa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x