Antena Căutare

Un muncitor din Montpellier a fost dat afara pentru ca tragea vanturi!

Colegii l-au rugat in repetate randuri sa inceteze, dar fara sorti de izbanda

Mai intai, l-au rugat cu frumosul. "Nu e normal ce faci, te rugam sa te controlezi". Nimic. Apoi, au mers la directiune. "Nu mai putem lucra cu el in birou, sconcsul e mic copil!". Din nou, nimic. Apoi, i-au dat, in scris, amenda. Degaba. Asa ca l-au dat afara. Vorbim despre un muncitor din Montpellier acuzat ca trage, non stop, la munca, vanturi!

Cazul a starnit multe reactii in Franta. Muncitorul din Montpellier a facut recurs, acuzand compania de discriminare, dar, potrivit rezolutiei 10/04404 din 22 martie 2012, justitia a dat castig de cauza angajatorului. "Angajatul a comis, deliberat si in mod repetat, abateri de la regulile de trai intr-o comunitate, aducand prejudicii colegilor lui. Mai mult, a fost generator de tensiuni la locul in care muncea, reprezentand un caz serios pentru demitere!"

Problema francezului este similara cu cea a englezului Daniel Cambridge, un muncitor din reteaua de magazine "Waterstone" din localitatea Burton-upon-Trent. Daniel, 27 de ani, declarase ca problemele de "turbulenta" sunt cauzate de faptul ca in ultimele trei saptamani luase "Citaloprama", un antidepresiv. "Faptul ca trag vanturi e efectul secundar al consumului acestui medicament. Nu pot crede ca am fost dat afara din acest motiv. E ca si cum as avea o dizabilitate. Nu poti goni un om pentru ca nu are o mana sau un picior", a spus el.

Ultimele cuvinte ale lui Che Guevara: "Da, uneori mai gresim si noi!"... S-a descoperit teatrul unde au jucat Romeo si Julieta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x