Antena Căutare

Marea Britanie: A cumparat o comoara cu doar 25 de euro! Vezi geanta care valoreaza jumatate de milion euro!

Un pensionar din Marea Britanie a gasit o adevarata comoara cu doar 25 de euro. Batranula a descoperit ca poseta pe care o cumparase de la un anticariat valoreaza aproape jumatate de milion de euro.

John Richard e pasionat de lucruri vechi. Acum doua luni a vazut o geanta cu chipul lui Elvis Presley imprimat pe ea intr-un magazin de vechituri si a cumparat-o cu 25 de euro. A observat apoi ca e semnata de Philip Tracy, un celebru designer britanic. Dupa ce s-a documentat, a aflat cu stupoare ca poseta este originala. Mai mult, exista doar 10 astfel de modele in lume, iar portetul lui Elvis e semnat de Andy Warhol.

Desi cand a fost lansata nu a costat mai mult de 500 de euro, acum valoreaza aproape 450.000 de euro. John Richard a primit deja o oferta de un cumparator din China.

FOTO: Daily Mail / Nigel Sutton

Gandhi a fost homosexual? Guvernul indian a dat 1,3 milioane $ pe o posibila dovada... HOROSCOP: Vezi ce-ti rezerva astrele in acest week-end!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x