Antena Căutare

Un pui de elefant, abia născut, a plâns ore în șir, dupa ce a fost respins de mama lui. Călcat în picioare, bietul animal s-a refugiat sub o pătură, fără consolare. Imginile sunt sfâșietoare (VIDEO)

Puiul de elefant din imagine, abia născut, a plâns timp de cinci ore, fără oprire, după ce a fost respins de mama lui şi călcat în picioare. 

Puiul de elefant din imagine, abia născut, a plâns timp de cinci ore, fără oprire, după ce a fost respins de mama lui şi călcat în picioare.

Deşi, la început, veterinarii au sperat să fie vorba doar despre un accident, lucrurile au evoluat cum nu se putea mai prost.

I-au îngrijit rănile şi, după două ore, l-au dus înapoi, lângă cea care i-a dat viaţa. Însă deznodământul a fost unul extrem de trist. A fost lovit din nou.

Bietul elefant a plâns ca un copil, fără consolare. Abia după cinci ore, animalul şi-a mai revenit. Imaginea cu puiul este sfâşietoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O mireasă româncă și-a certat prietena pentru că a dat prea puțini bani la nuntă: „Te-ai distrat? Ți-a plăcut la Cluj? D... S-au îngrășat împreună, au slăbit împreună. Transformarea uluitoare a unui cuplu dependent de mâncare - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x