Antena Căutare

Un ROBOT și-a atacat proprietara în timp ce aceasta dormea! A fost nevoie de intervenția paramedicilor

Nici vorba de science-fiction, se intampla cu adevarat: razboiul dintre om si masina a izbucnit deja, proprietara unui robot a fost atacata in timpul somnului!

Nici vorba de science-fiction, se intampla cu adevarat: razboiul dintre om si masina a izbucnit deja, proprietara unui robot a fost atacata in timpul somnului!

Fara sa-i treaca vreun moment prin minte ca va fi prima victima a confruntarii dintre om si cu tehnologia inventata de el, o coreanca in varsta de 52 de ani s-a simtit atat de obosita incat a atipit pe podea.

Roomba, robotul care-i curata dusumeaua in mod automat, a simtit ca este momentul sa riposteze si, fix l-a ora programata, a pornit procedura, asimiland parul femeii gunoiului pe care ar fi trebuit sa-l aspire si sa-l depoziteze in sac.

Femeia a fost trezita la realitate, in momentul in care era sa fie aproape scalpata. A intrerupt functionarea aspiratorului dar nu a putut sa-si scoata parul din aparat prin forte proprii si a sunat la serviciul de urgenta.

VEZI PE JURNALUL.RO MAI MULTE DETALII

Houdini, magician genial sau simplu cascador? Trucul prin care a încercat să sfideze MOARTEA! Uite ce s-a întâmplat după... Locul unde FECIOARA MARIA apare în fiecare an! Uite ce MESAJE a transmis creștinilor de pretutindeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x