Antena Căutare

Un roman a reclamat ca nu a castigat la loto desi horoscopul din ziar indica sanse

Un roman a reclamat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) ca nu a castigat la loto desi horoscopul dintr-un ziar ii indica sanse de castig, a declarat Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC, citat de Mediafax.



"O reclamatie, primita de vreo jumatate de an, a fost din partea unui consumator care reclama un ziar de larga circulatie din Bucuresti pentru simplu fapt ca citise in ziua respectiva in horoscop ca va castiga o suma foarte mare de bani si a jucat si la loz in plic, si a luat si un bilet la loto si la alte jocuri, si nu a castigat nimic. Ne-a trimis biletele respective si decupajul din ziar cu horoscopul si reclama ziarul, cerand daune materiale si morale pentru ca el si-a cheltuit niste bani crezand ca va putea castiga asa cum scria in horoscop. Raspunsul nostru a fost ca trebuie sa se adreseze ziarului sau redactorului care tinea rubrica de horoscop, pentru daune. I-am explicat ca noi nu avem nicio treaba"

Presedintele ANPC a declarat in interviul acordat agentiei de presa ca scopul institutiei este acela de a-l face pe consumatorul roman sa constientizeze drepturile pe care le are, mai ales pe cel de a sesiza autoritatile in cazul unui produs neconform.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Anglia: Competitia "avioanelor" traznite... Un tanar sfideaza gravitatia si merge pe un lac adanc de 23 de metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x