Antena Căutare

Un roman si-a construit o casa plutitoare, pe Dunare

"Cu casa in spinare" este un proverb romanesc care a fost pus in practica de un roman extrem de inventiv. El si-a construit o casa cu etaj plutitoare.

E mare, are etaj, ferestre si acoperis de tabla rosie!. Pe scurt, este o casa in toata regula - atat in exterior cat si in interior. Singura diferenta: este ancorata pe apa, mai exact pe Dunare.

Romanul care a construit-o, Adrian Dobre, a gandit totul in detaliu, timp de doi ani. I-a luat numai sase luni sa o ridice. Constructia e acum atractia locala. Are panouri solare pentru electricitate si incalzire si de asemenea un sistem performant de filtrare a apei menajere.

Avantajele unei case plutitoare sunt nenumarate. Principalul avantaj este mobilitatea. Te poti muta oricun, poti pescui oriunde vrei, poti schimba peisajul si panorama. Si nu e nici foarte scumpa; a costat 60.000 euro.

Biblia lui Elvis a fost vanduta cu 94.000 de dolari. Chilotii nu si-au gasit cumparator... Stadion in desert! Irak-ul va avea o arena de 65.000 de locuri pentru Cupa Natiunilor din Golf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x