Antena Căutare

Un simplu gest i-ar putea schimba viaţa pentru totdeauna! O fotografie cumpărată cu doar doi dolari ar putea valora milioane

Randy Guijarro, un colecţionar din Statele Unite ale Americii, nu-şi mai încape în piele de fericire, căci o imagine cumpărată cu doi dolari ar putea valora nu mai puţin de cinci milioane de dolari, conform specialiştiilor.

Randy Guijarro, un colecţionar din Statele Unite ale Americii, nu-şi mai încape în piele de fericire, căci o imagine cumpărată cu doi dolari ar putea valora nu mai puţin de cinci milioane de dolari, conform specialiştiilor.



Achizionată dintr-un magazin din Fresno, California, contra sumei de doi dolari, imaginea inedită ar putea fi cea de-a doua fotografie confirmată a celebrului bandit Billy the Kid.

„Este Sfântul Graal nu doar al fotografiei Vestului Sălbatic. Este Sfântul Graal al fotografiei”, a declarat Jeff Aiello, directorul executiv al documentarului „Billy the Kid : noi dovezi”. „Este cea mai rară fotografie din lume și a fost găsită într-un magazin second-hand din Fresno”, sunt doar câteva dintre comentariile privind această imagine.

Conform specialiştilor, în imaginea respectivă ar fi surprins banditul american, care joacă crochet la o nuntă, în vara anului 1878. În timp ce prima fotografie a acestuia a fost cumpărată, în 2011, de către miliardul William Koch pentru 2,3 milioane de dolari, imaginea lui Guijarro a fost deja asigurată pentru suma de 5 milioane de dolari.

Născut ca Henry McCarty în New York, în 1859, Billy the Kid – cunoscut și sub numele de Willam Bonney – a devenit unul dintre cei mai faimoși bandiți din Vestul Sălbatic în anii 1870. S-a spus despre el că ar fi ucis 21 de oameni, unul pentru fiecare an din viața sa, dar istoricii cred că numărul victimelor sale ar fi de fapt mult mai mic. The Kid a fost ucis de un șerif în anul 1881.

Sursa: Historia, Huffington Post

I-a fost închis contul de Facebook, din cauza numelui! Ce a urmat apoi, a uimit o lume întreagă... "Dâmboviţa, apă dulce! Cine o bea nu se mai duce"! Povestea râului şi cum voia Nicolae Ceauşescu să schimbe ha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x