Antena Căutare

Unei femei din Marea Britanie i s-a spus ca a pierdut sarcina, desi copilul era sanatos

In urma cu un an, o femeie din Marea Britanie primea o veste devastatoare. Medicii au incercat sa o convinga pe mama indurerata ca nu se mai poate face nimic, insa aceasta nu a renuntat si a cerut sa se faca mai multe investigatii. Rezultatul a fost unul incredibil: copilul era inca in viata si se dezvolta normal, conform dailymail.co.uk.

In ultimii patru ani, Ceri Griffiths, in varsta de 37 de ani, mai pierduse o sarcina. Dupa zece saptamani de sarcina, cand a primit vestea ca se intamplase din nou, a refuzat sa creada ca fiica ei nu se va mai naste si a cerut personalului de la spital sa mai faca o ultima ecografie.

Asistentele si medicii au fost apoi uimiti de rezultatul ecografiei. Cateva luni mai tarziu micuta Welsh s-a nascut la termen, sanatoasa, iar astazi parintii ii sarbatoresc prima aniversare. Ceri marturiseste ca aceasta experienta a facut ca relatia dintre ea si fiica ei sa fie una foarte puternica.

Se pare ca acesta nu este un caz fara precedent. Intr-un an, 400 de viitoare mame se afla in aceeasi situatie si o parte din ele chiar continua procedurile de avort.

Conducerea spitalului Royal Cornwall si-a recunoscut vina iar investigatia facuta in acest caz arata ca de vina ar fi fost o comunicare defectuoasa. Se pare ca pierderea sarcinii nu ar fi fost o certitudine, ci o probabilitate, sustin medicii.

Foto: dailymail.co.uk


FOTO! Vezi primul urs Kamciatka fotografiat la cativa centimetri distanta!... Omenirea, distrusa de un lucru la care nimeni nu s-a gandit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x