Antena Căutare

URĂRI DE 1 MARTIE 2018. Trimite şi tu celor dragi cele mai frumoase MESAJE în prima zi de primăvară!

Dacă eşti în pană de idei şi inspiraţie de 1 MARTIE, urările de mai jos te pot ajuta. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poţi trimite celor dragi în această zi: 

Dacă eşti în pană de idei şi inspiraţie de 1 MARTIE, urările de mai jos te pot ajuta. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poţi trimite celor dragi în această zi:

Primăvara este anotimpul în care totul renaşte. Este un nou început, de care sper să te bucuri din plin.

Îţi doresc o primăvară minunată, înfloritoare, plină de iubire şi de îmbrăţişări calde precum razele soarelui.

Sper că aceasta primăvară să fie una deosebită, că în poveşti. Îţi doresc să iubeşti şi să fii iubita. Să trăieşti momente speciale şi intense alături de persoanele care îţi fac fiecare zi o binecuvântare.

Fie ca aceasta primăvară să îţi încălzească sufletul. Să ai parte de realizări, de iubire, de încredere şi curaj. Bucură-te de fiecare moment şi nu uita să zâmbeşti.

Sper că ziua de 1 martie să fie una specială. Să te laşi cucerită de furmusetea acestei zile. Sper că fiecare om pe care îl întâlneşti să îţi deseneze un zâmbet frumos pe faţă. Meriţi tot ceea ce este mai bun nu numai în această zi, ci în fiecare moment, în fiecare zi a anului.

Sper că cele două fire, alb şi roşu, să ne lege prietenia mai mult. Mă bucur că faci parte din viaţa mea.

Îţi ofer acest mărţişor ca un simbol al sentimentelor mele faţă de tine. Astfel, când îl vei purta, vei şti că mereu sunt cu tine, chiar dacă, fizic, nu pot fi mereu alături de tine.

Îţi doresc o primăvară plină de zâmbete, de împliniri. Sper că fiecare vis al tău să devină realitate în această primăvară şi nu numai.

Îl pui în piept în fiecare an, dar îi ştii povestea? Iată cum a apărut MĂRŢIŞORUL şi tradiţiile de care trebuie să ţii c... Numărul tău de telefon este mai important decât ţi-ai fi putut închipui! Îţi aduce NOROC sau GHINION? Iată ce spun numer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x